•  
  •  

Klantenbeoordelingen van de Yelloh! Village campings

_

Nog steeds onbeslist over de bestemming van uw volgende vakantie? Doorloop de klantenbeoordelingen van vakantiegangers die op een Yelloh! Village camping verbleven om u te helpen bij uw keuze!

Lees de commentaren en beoordelingen van vakantiegangers omtrent hun verblijf op een Yelloh! Village camping. Op het einde van hun verblijf ontvangen onze klanten een vragenlijst met betrekking tot de verschillende aspecten van hun vakantie bij Yelloh! Village.  Jaarlijks behandelen we meer dan 78.000 vragenlijsten die we gebruiken om voortdurend het kwaliteitsniveau van de prestaties en van de dienstverlening op onze campingdorpen te verbeteren én zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Dankzij deze klantenbeoordelingen is het gemakkelijk om uw keuze te maken wat betreft de bestemming van uw volgende vakantie. Het comfort in de accommodaties, de kwaliteit van het animatieprogramma, de algemene sfeer op de camping, het aquapark… alles passeert de revue! Vertrouw op diegenen die op onze campings verbleven en hun ervaringen met u delen, niemand is immers beter geplaatst dan onze klanten om de kwaliteit van onze campingdorpen te beoordelen !

92% tevreden klanten!

In 2018 werden meer dan 78.000 vragenlijsten verzameld. 92% van onze klanten hebben verklaard dat zij tevreden of zeer tevreden waren over hun verblijf bij Yelloh! Village.

Onze kwaliteitsverbintenis

Algemene gebruiksvoorwaarden klantenbeoordelingen

Een camping kiezen en de klantenbeoordelingen raadplegen

Onno
Uit Hoofddorp
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2019
    tot 19/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Voor de 2e keer op Farret Beach. Weer een geweldige vakantie gehad Met dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Hans
Uit Kampen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2019
    tot 19/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

We hebben een fijne tijd gehad op de camping, we hadden natuurlijk schitterend weer waarvan we op en in de omgeving van de camping ruimschoots hebben kunnen genieten. De wijze waarop de camping schoon en opgeruimd, bijv. na een harde wind, wordt heeft onze waardering. De medewerkers zijn vriendelijke en behulpzaam en dat draagt zeker bij aan het aangename verblijf.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Ad
Uit Bladel
14 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/09/2019
    tot 14/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Na het 25 ste jaar dat we komen en al weer gereserveerd hebben voor het volgend jaar denk ik dat het wel duidelijk is wat de algemene ervaring is. We hebben een HELE METAMORFOSE mee gemaakt ,van animatie team op het terras bij het restaurant tot nu de professionele theater show op dit moment ,en van het bakkertje en supermarktje tot een algeheel winkelcentrum, en dan de balneo met zijn eigen restaurant en welness kort om te veel om op te noemen. We komen volgend jaar weer graag terug. Met vriendelijke groet, Ad Spooren
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Agnes
Uit Oosteind
9 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie wijk van deze camping (Port), rustig gelegen, mooie huisjes en prettige sfeer.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Thomas
Uit Doetinchem
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 27/08/2019
    tot 08/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Erg leuke camping. Leuke speeltuin, leuk zwembad met genoeg ligplekken. En vooral ook erg leuke animatie voor de kinderen. Elke avond minidisco. Onze kids waren er niet weg te slaan. Wij hadden ook erg geluk met het weer wat natuurlijk ook veel invloed heeft op een heerlijke vakantie. We zaten op een perfect plekje, stacaravan loire*** achter op een veldje waar we lekker konden flesvoetballen, fietsen, spelen.. veel ruimte! Wat ik wel vervelend vond is dat je de borg voor je chalet niet kunt pinnen (flink bedrag van €270,-! Wij hadden gelukkig hiervoor genoeg contant geld mee maar daardoor geen contant geld genoeg meer voor op de camping waardoor we eerst weer naar het dorpje moesten rijden om te pinnen) op de camping zelf kun je dus niet contant geld pinnen. Restaurant is ook goed wat betreft eten, heerlijke burgers! Standaard karaf met koud water op tafel en goede bediening. Wat betreft eten afhalen vonden wij het echt prijzig, €10,- voor 2 bakken patat en pizza’s rond de €14,- per stuk. Ijsjes ook belachelijke prijzen. Maar goed het is vakantie dus dan weet je dat alles wat duurder is, maar een beetje “normaal duurder” is ook wel genoeg...
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Rodney
Uit Monster
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 31/08/2019
    tot 07/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Alles was netjes geregeld mooie camping het sanitair was keurig schoon er was altijd wel een schoonmaker bezig.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Henk
Uit Krimpen aan den ijssel
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2019
    tot 12/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Keurig verzorgd en een mooie accommodatie.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Stanny
Uit Stabroek
10 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 01/09/2019
    tot 11/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

prachtige camping -super privé sanitair. vriendelijke gemeente Hudimesnil . fietsen is niet zo gemakkelijk vanwege grote hoogteverschillen, moest er een mogelijkheid zijn van openbaar vervoer bv pendelbus richting Grandville ...dat zou een positieve meerwaarde kunnen zijn.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Sofie
Uit Holsbeek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/09/2019
    tot 16/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Mooie huisjes, prachtige omgeving. Enkele verbeterpunten voor de toekomst
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Alain
Uit Almelo
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/09/2019
    tot 16/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Best camping ooit. Zeer goed ingericht. Gezellig. Zwembad erg goed.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Els
Uit Vlaardingen
13 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/09/2019
    tot 13/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Mooie camping met het gebruikelijke Yellohvillage comfort! Prachtig plek met eigen strand, gelegen aan zee. Leuk restaurant op dit zelfde strand.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Nick
Uit Boskoop
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Goed verzorgt en ruim aanbod voor de kleinere medemens. Onze dochter heeft zich kosteloos vermaakt in het aquapark en de baby club.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Ron
Uit Drunen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 06/09/2019
    tot 13/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Prima camping8
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Wouter
Uit Kortrijk
18 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Proper, luxueus domein. Verblijf te klein voor 5 personen, niet voor ons want we waren met 2 Te weinig privacy indien ook naastliggende verblijven bezet zouden zijn
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Bob
Uit Oudenaarde
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 09/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

mooie comfortabele camping zeer rustig de vip cottages zijn op bepaalde vlakken terug aan vernieuwing toe !
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Reinier
Uit Barendrecht
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Zeer tevreden. Behulpzaam personeel, mooie plaats en prachtige bosrijke omgeving
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
10 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Henriette
Uit Groenlo
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 04/09/2019
    tot 15/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Erg prettig verblijf. Vriendelijke mensen en uitstekende accommodatie.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Martien
Uit Hilversum
11 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 15/08/2019
    tot 04/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

graag zou ik bij de info een nederlands sprekende medewerker willen horen voor informatie
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Daan
Uit Houten
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 08/09/2019
    tot 14/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

Opzich alles in orde alleen niet de juiste sfeer voor ons
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Hans
Uit Losser
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 03/09/2019
    tot 13/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Met kinderen

Mooie ligging camping, mooie "chateau" uitstraling van de gebouwen Goed en ruime kampeerplaatsen (de 4 flowers), met voldoende schaduw Mooi zwemparadijs Sanitair redelijk, maar niet meer: wel schoon, maar beetje oude uitstraling Afwasplekken weinig, en alleen warm water bij het hoofdgebouw (andere gebouw kous water)
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marco
Uit Groningen
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 17/06/2019
    tot 01/07/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Het is een heel mooie camping waar je dan ook nog eens toegang tot 3 andere campings bij krijgt. Door de spreiding van de faciliteiten krijg je wel het luxe probleem dat het ene zwembad meer geschikt is voor volwassenen en een ander meer voor kinderen.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Merel
Uit Deventer
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 11/09/2019
    tot 14/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Ondanks einde seizoen nog gastvrij! Huisje erg mooi + uitzicht! Wel was niet alles meer op voorraad..
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Frans
Uit Lelystad
3 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 26/08/2019
    tot 13/09/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Prima, schoon en behulpzaam personeel
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Thijs
Uit Lichtenvoorde
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 21/08/2019
    tot 31/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Super genoten van ons verblijf op Camping Ramiéres. Leuke kleinschalige camping waar wél genoeg te doen is. Faciliteiten zijn meer dan in orde.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Kiki
Uit Schimmert
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2019
    tot 12/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Leuke camping, aardig personeel, inrichting+schoonmaak cottage kon beter
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Marieke
Uit Harfsen
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/08/2019
    tot 31/08/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Bezitter van
de klantenkaart

Camping was op zich prima al hebben wij niet van veel faciliteiten gebruik gemaakt. We hadden een chalet wat helaas onder de bomen stond. We konden niet in de zon zitten, moesten daarvoor op het pad gaan zitten. Erg jammer, zeker omdat we om een zonnige plek hadden gevraagd. Het chalet zelf was erg mooi, boven verwachting. Daarnaast vonden we het jammer dat de camping erg ver van de baai af lag. We hebben wel veel gewandeld maar moesten voor veel dingen toch de auto pakken. In het dorp Baden is niet veel vertier.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
7 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Rene
Uit Den bosch
5 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 07/09/2019
    tot 12/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Zonder kinderen

We hebben geweldig genoten en het was zeker een herhaling waard.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Niels
Uit As
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 05/09/2019
    tot 12/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Alles ok, kinderen (en wij) hebben ons super geamuseerd. Af en toe een (Camargue)paardengeur in het huisje.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten :
Tobias
Uit Elsloo
2 verblijven bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 02/09/2019
    tot 12/09/2019

  • In huuraccommodatie

  • Met kinderen

Geen ‘campinggevoel’ gehad en genoten van de mooie faciliteiten van de campingdorpen. Zeker moeite waard om nog eens terug te keren.
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
9 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad :
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
STEVE
Uit Prinsenbeek
Eerste verblijf bij Yelloh! Village

Verblijf :

  • van 24/08/2019
    tot 27/08/2019

  • Op kampeerplaats

  • Zonder kinderen

Goed
...
Lees het vervolg
Gepubliceerd op
8 /10
Campingdorp :
Accommodatie :
Zwembad : Geen mening
Diensten :
Activiteiten : Geen mening
Laatst bezochte campings
×